Anderen over Eric

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Lees hier alle reviews.

Bij Bikkelhart zijn we blij dat we gebruik hebben kunnen maken van de expertise van Eric.

In kleine groepjes is Eric gestructureerd aan de slag gegaan met het volledige team en hebben we zichtbare resultaten geboekt in presentatie en communicatie-skills bij iedereen.Eric is in staat om een veilige omgeving te creëren, waarin men zich kwetsbaar durft op te stellen en open staat voor constructieve feedback van hemzelf en collega’s met als doel persoonlijke groei. We zullen ook in de toekomst gebruik blijven maken van zijn enthousiasme en expertise. We bevelen Eric van harte aan!

Laurens Hutten - partner, Bikkelhart

Werken met Eric ? Anytime !

Eric Vliegenberg heeft een cruciale rol gespeeld in het trainen van ons salesteam. Door zijn ontspannen persoonlijkheid en humor voelt iedereen zich snel op zijn gemak. De feedback van Eric is recht door zee en opbouwend. Eric kan mensen “lezen”en daar goed op inspelen. Hij creëert hiermee een vruchtbare basis waarin echt geleerd wordt. En dan gaat het niet om kennis vergaren alleen, maar om structurele veranderingen in gedrag waar de deelnemers blij en enthousiast van worden, simpelweg omdat ze meer succes ervaren in de dagelijkse praktijk. “Zonder wrijving geen warmte” dat is Eric. Hij schuwt de confrontatie niet. Bij hem leer je dat confrontaties leuk ( kunnen) zijn en je ook hard om jezelf kan en mag lachen.

Janet Moltmaker - directeur, DNP-groep

Betrokken trainer

Eric heb ik persoonlijk ervaren als een zeer capabele, leergierige en betrokken trainer in de trainingen van “Speak-up Dude “. Een kleine club van ondernemers die met elkaar “oefenden” in speechen.Hij is bevlogen en altijd op zoek naar het pure in de mens. Met zijn enthousiasme sleept hij je verder mee to the next level, verder dan je zelf dacht te kunnen komen.

Marc Barteling - eigenaar, Why I Love This Book