Net voor het “Eggie”!

Wil jij ook zeker en enthousiast zijn over hoe en wat je gaat presenteren? In deze bijeenkomst ga ik samen met jou door je Speech/ Presentatie/ Pitch heen en geef ik je persoonlijke tips, net voordat je “op” gaat. Net voor het “Eggie” dus.

Een belangrijke Presentatie (voor de klant) Speech of Pitch moet je oefenen!

  • Je wilt namelijk die ‘vette’ opdracht binnenhalen.
  • Je verhaal op een overtuigende, efficiĆ«nte en begrijpelijke manier overbrengen.
  • Duidelijk maken wie je echt bent ,wat je zo goed kan en waarom ze jou moeten hebben.

Meestal oefenen mensen voor de spiegel, met een welwillende collega die weinig tijd heeft. Of, erger nog, met je partner (vaak niet echt goed voor je relatie) De feedback die je krijgt stellen je vaak niet gerust, sterker nog, ze maken je nerveuzer dan je al was. Je hebt het gevoel dat je er niet veel aan hebt en dat je helemaal opnieuw moet beginnen.

Eigenlijk zou je het liefst willen oefenen met iemand die jou stimuleert in dat wat je al hebt voorbereid, waarvan jij denkt :’zo zou het moeten zijn’. Dat waar jij al een week of langer mee bezig bent geweest. Iemand die jou concrete en professionele feedback geeft en meedenkt in hoe jij het wil, zonder alles te moeten omgooien. Kortom iemand die begrijpt wat je nodig hebt en je ook echt kan helpen.

Ik bied je aan je te helpen jouw presentatie, speech of Pitch daadwerkelijk van jou te laten zijn. Ik kan jouw ‘spiegel’ zijn Dat doe ik door goed te luisteren naar wat je wil, je adviezen te geven waar je echt wat aan hebt, door concrete feedback te geven en vooral je zelfvertrouwen geven om goed voor de dag te komen, zodat jij vooral zin hebt om jouw verhaal te vertellen.